U ovom tekstu istražićemo usluge smeštaja koje nudimo našim pacijentima, pružajući ujedno i sve potrebne informacije o našim objektima, udobnosti, lokaciji i prednostima smeštaja tokom Vašeg stomatološkog putovanja. Sa našim kvalitetnim smeštajem, obezbedićemo Vam prijatan boravak i maksimalnu udobnost dok se brinemo o zdravlju Vaših zuba.

Kako Rezervisati Smeštaj za Dentalni Turizam u Beogradu?

Marco Dental Tourism Vam nudi jednostavan i praktičan način za organizaciju Vašeg boravka. Evo nekoliko koraka koje možete slediti:

 1. Pretražite pouzdane platforme za rezervaciju smeštaja.
 2. Proverite blizinu stomatološke klinike.
 3. Razgovarajte sa zaposlenima u stomatološkoj klinici.
 4. Pročitajte recenzije gostiju.

Pretražite pouzdane platforme za rezervaciju smeštaja

Prilikom traženja smeštaja, koristite renomirane veb stranice ili aplikacije za rezervaciju smeštaja koje Vam omogućavaju pregled različitih opcija smeštaja u Beogradu. Na taj način možete uporediti cene, lokaciju, ocene gostiju i druge važne faktore pre donošenja informisane odluke.

Proverite blizinu stomatološke klinike

Kada birate smeštaj, obratite pažnju na njegovu udaljenost od stomatološke klinike. Prednost je imati smeštaj koji se nalazi u blizini klinike kako biste smanjili vreme putovanja i olakšali organizaciju svojih stomatoloških termina.

Razgovarajte sa zaposlenima u stomatološkoj klinici

Kontaktirajte svoju stomatološku kliniku i pitajte ih za preporuke ili savete u vezi sa smeštajem. Naši stomatolozi su stručnjaci u svom polju dentalnog turizma i često mogu pružiti korisne informacije o najboljim opcijama smeštaja u blizini klinike, a po veoma povoljnim cenema.

Pročitajte recenzije gostiju

Pre nego što donesete konačnu odluku o rezervaciji smeštaja, pročitajte iskustva drugih gostiju. Recenzije gostiju mogu Vam pružiti uvid u kvalitet smeštaja, uslugu i iskustvo boravka. Obratite pažnju na pozitivne i negativne komentare kako biste doneli najbolju odluku.

Takođe, Marco Dental Tourism stručni tim može Vam pružiti preporuke i sve korisne savete u vezi sa smeštajem tokom Vašeg dentalnog putovanja u Beogradu.

dentalni turizam u Beogradu

Udoban Smeštaj Tokom Stomatološkog Putovanja

Udoban smeštaj tokom stomatološkog putovanja jedan je od ključnih faktora za pacijente koji dolaze u Marco Dental Tourism kliniku. Naš cilj je pružiti vrhunski smeštaj koji zadovoljava sve potrebe i pruža udobnost pacijentima tokom njihovog boravka. Naš smeštaj je idealno lociran u blizini stomatološke ordinacije, što omogućava pacijentima lako i praktično obavljanje stomatoloških tretmana. Sve ove pogodnosti čine da naši pacijenti uživaju u prijatnom i bezbrižnom iskustvu tokom svog stomatološkog putovanja u Srbiju.

Vrste Smeštaja U Okviru Dentalnog Turizma u Beogradu

Evo nekoliko vrsta smeštaja koje možete razmotriti prilikom planiranja svog stomatološkog putovanja:

 1. Hoteli.
 2. Apartmani.
 3. Pansioni i gostinske kuće.
 4. Privatni smeštaj.

Hoteli

Beograd nudi širok izbor hotela različitih kategorija, od luksuznih hotela do određenih povoljnijih opcija. Hoteli često pružaju udobnost, dodatne pogodnosti i usluge kao što su restorani, spa centri i recepcija otvorena 24 sata.

Apartmani

Ukoliko preferirate veću privatnost i samostalnost, možete razmotriti opciju iznajmljivanja apartmana. Apartmani pružaju prostor za boravak, spavanje, kuvanje i često su opremljeni sa svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

Pansioni i gostinske kuće

U mirnijim delovima Beograda možete pronaći pansione i gostinske kuće koje pružaju domaću atmosferu i ličniji pristup. Ovi objekti često nude doručak ili polupansion kao deo smeštaja.

Privatni smeštaj

U Beogradu takođe postoji mogućnost iznajmljivanja privatnih soba ili stanova putem platformi za iznajmljivanje kao što su Airbnb ili Booking.com. Ovo može biti pristupačna opcija koja Vam omogućava da osetite lokalni duh i životni stil grada.

Važno je prilagoditi izbor smeštaja svojim potrebama, preferencijama i budžetu. Bez obzira na vrstu smeštaja koju odaberete, ključno je da se osećate udobno, kao i da Vam smeštaj pruža potrebnu ugodnost tokom Vašeg stomatološkog putovanja.

Destinacija Cena smeštaja (u EUR)
Beograd 80
Bangkok 90
Mexico City 80
Budimpešta 100
Madrid 110

U tabeli je prikazana cena smeštaja za dentalni turizam u različitim gradovima Evrope. Tabela sadrži informacije o destinacijama i cenu smeštaja po noćenju u tim gradovima. Cene prikazane u tabeli su informativne i mogu varirati u zavisnosti od lokacije i vrste smeštaja, datuma rezervacije i drugih bitnih faktora.

Smeštaj u blizini Marco Dental Tourism ordinacije

Kada je u pitanju smeštaj u blizini Marco Dental Tourism ordinacije, postoji nekoliko opcija koje možete razmotriti:

 • Hotel Royal Inn: Ovaj moderan hotel nalazi se u neposrednoj blizini Marco Dental Tourism ordinacije. Smešten u centru Beograda, pruža udobne sobe i sve pogodnosti koje Vam mogu biti potrebne tokom vašeg boravka.
 • Apartman New Belgrade: Ovaj apartman nalazi se u popularnom delu Beograda- Novom Beogradu. Pruža prostrane smeštajne jedinice sa modernim sadržajima i potpunom udobnošću.
 • Villa Forever: Smeštena u čuvenom beogradskom kvartu Savamala, villa Forever atraktivan je smeštaj u blizini Marco Dental Tourism ordinacije. Nudi prijatan smeštaj u jednostavnim i moderno opremljenim sobama.

Važno je da izbor smeštaja  prilagodite svojim potrebama i preferencijama. Koristite mapu kako biste pronašli najbolju opciju smeštaja u blizini ordinacije i osigurali udobnost tokom svog dentalnog putovanja.

Sobe i apartmani za udobnost pacijenata

Kada je u pitanju udobnost pacijenata, Marco Dental Tourism tim razmatra različite opcije smeštaja koje mogu zadovoljiti svačije potrebe i preferencije. Bilo da se radi o jednokrevetnoj sobi ili luksuznom apartmanu, fokus je na pružanju kvalitetnog smeštaja koji će zadovoljiti sve potrebe pacijenata tokom njihovog turističkog putovanja. Pri izboru mesta za boravak tokom tretmana, svaki smeštajni prostor mora opremljen sa svim potrebnim sadržajima kako bi se osigurala prijatna atmosfera i maksimalna udobnost. Osim toga, smeštajni prostori često su prostrani i moderno uređeni, pružajući pacijentima osećaj kao da su kod kuće. 

Jednokrevetne, dvokrevetne i porodične sobe

Svi smeštajni prostori tokom stomatološkog putovanja pažljivo su dizajnirani sa ciljem pružanja udobnosti i kvalitetne usluge pacijentima. Jednokrevetne sobe pružaju potrebnu privatnost i udobnost, dvokrevetne sobe idealne su za pacijente i parove koji putuju zajedno, dok porodične sobe obezbeđuju dovoljno prostora i komfora za porodice i njima bliske osobe. 

Luksuzni Apartmani Sa Svim Potrebnim Pogodnostima

Svaki luksuzni apartman detaljno je uređen i opremljen modernim i kvalitetnim nameštajem i sadržajima. Gosti mogu očekivati prostrane i elegantno dizajnirane prostorije, udobne krevete, potpuno opremljenu kuhinju, besplatan bežični internet, televizor sa satelitskim kanalima i još mnogo toga. Boravak u luksuznim apartmanima pruža pacijentima i njihovim pratiocima osećaj komfora i luksuza tokom njihovog stomatološkog putovanja.

Dodatne usluge i sadržaji smeštaja

Uz udobne smeštajne jedinice, gostima su na raspolaganju i razne dodatne usluge i sadržaji koji doprinose njihovom ukupnom iskustvu boravka. Evo nekih od njih:

 • Recepcija dostupna 24 sata.
 • Besplatan Wi-Fi.
 • Room service.
 • Parking i transfer usluge.
 • Pogodnosti za opuštanje i rekreaciju.

Recepcija dostupna 24 sata

Osoblje recepcije tu je da gostima pruži podršku i odgovori na sve njihove potrebe i dodatne zahteve tokom boravka.

Besplatan Wi-Fi

Gosti mogu uživati u besplatnom bežičnom internetu kako bi ostali povezani i obavljali svoje svakodnevne aktivnosti.

Room service

Gostima je omogućeno da naruče obroke i piće direktno u svoju smeštajnu jedinicu, kako bi imali udobnost i privatnost tokom obroka.

Parking i transfer usluge

Gostima je najčešće tokom boravka na raspolaganju privatno parking mesto rezervisano za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Kao dodatnu pogodnost za goste, obezbeđen je takođe i transfer od aerodroma ili železničke stanice do smeštaja i obrnuto.

Pogodnosti za opuštanje i rekreaciju

Za one koji žele ostati aktivni tokom boravka, u većini hotela postoji fitnes centar sa različitim spravama i opremom za vežbanje. Gosti mogu uživati i u raznim tretmanima i masažama u spa i wellness centru, što doprinosi opuštajućem i revitalizirajućem iskustvu.

Navedene usluge i sadržaji pružaju dodatnu udobnost i praktičnost gostima tokom njihovog boravka u moderno opremljenim apartmanima u Beogradu.

Zaključak

Smeštaj za dentalni turizam u Beogradu nudi različite opcije koje odgovaraju potrebama i željama pacijenata. Od jednokrevetnih i dvokrevetnih soba do porodičnih apartmana i luksuznih smeštajnih jedinica, gosti uvek mogu pronaći odgovarajući smeštaj za udoban boravak tokom svoje posete. Dodatne usluge i sadržaji, poput recepcije 24 sata, besplatnog Wi-Fi-ja, room service-a, parkinga, transfera, fitnes centra i spa i wellness centra, doprinose ukupnom iskustvu i zadpacijenata. Bez obzira na vrstu smeštaja koju odaberu, pacijenti mogu očekivati visok nivo udobnosti, kvaliteta i pažnje prema njihovim potrebama.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (0)

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group