Aligners providne
folije za zube

Aligners su tanke, prozirne folije koje se koriste za ispravljanje zuba. Folije su napravljene od fleksibilnog termoplastičnog materijala. Kao što ime govori, ovaj proizvod je dizajniran da ortodontski tretman bude manje primetan, ali jednako efikasan.

Zakažite Online Pregled

Potpuno Besplatno!
Aligners providne<br> folije za zube

Online Pregled

Potpuno Besplatno!
shape
Aligners providne<br> folije za zube
Šta je aligners terapija?

Šta je aligners terapija?

Za ovu vrstu terapije potreban vam je samo jedan dolazak u Beograd u trajanju od 3 dana (dakle možete na primer uzeti slobodan petak i iskoristiti vikend), i tada ćete odmah dobiti sve folije koje će vam biti potrebne u narednom periodu.
Šta je aligners terapija?
Kome je namenjena Aligners terapija?

Kome je namenjena Aligners terapija?

ALIGNERS terapiju koristimo kod lakših slučajeva i pacijenata sa malim nepravilnostima u položaju zuba, a ona uključuje ispravljanje položaja zuba i zagrižaja uz pomoć providnih folija.
Kome je namenjena Aligners terapija?
Prednosti  aligners terapije?

Prednosti aligners terapije?

Estetika je najčešći razlog za odabir aligners folije za ispravljanje zuba. Transparentne folije su mnogo manje vidljive od ligatura i lučnih žica fiksiranih unutar masivnih ploča nosača. Invisalign proteze se mogu ukloniti.

Čišćenje zuba sa Invisalign folijama je lako. Nakon skidanja folije, zubi se lako čiste od plaka, a svakodnevnu higijensku proceduru mnogo je lakše sprovoditi nego kada koristite protezu.

Dizajn invisalign veoma izdržljiv, tako da su hitne posete ortodontu praktično isključene. Za ovu vrstu terapije potreban vam je samo jedan dolazak u Beograd u trajanju od 3 dana (dakle možete na primer uzeti slobodan petak i iskoristiti vikend), i tada ćete odmah dobiti sve folije koje će vam biti potrebne u narednom periodu.
Prednosti  aligners terapije?
Loredana image

Najčešća pitanja u vezi sa Aligners folijama

Mi vam nudimo premium uslugu vrhunskog kvaliteta, uz značajnu uštedu novca - po ceni nižoj do čak 80%u odnosu na ordinacije u drugim delovima Evrope!

Folije za ispravljanje zuba - cena

Cena ALIGNERS terapije zavisi od broja folija i kreće se od 500€ do 1500€ po vilici. Zakažite svoj besplatni online pregled već sada i saznajte koliko bi tačno koštala vaša ALIGNERS procedura, bez ikakvih skrivenih troškova.

Šta kažu naši klijenti?

Aligners usluga trenutno ima ocenu 5.0!

review star
5.0 -
  5 utiska
user icon
review star

Usluge Marco Dental-a recenzija

Sve pohvale za osoblje Marco Dentala! Pružili su mi uslugu Aligners folija, koja me je oduševila koliko i oni. Od tada sam njihov redovan klijent i obavezna je poseta ordinacije kad god sam u Srbiji.

user icon
review star

Aligners folije kod Marco Dental

Moram da kažem da sam od Marka čula da postoji ovako nešto kao što je Aligners folija, i konačno mogu da ispravim zube ne razmišljajući kako to estetski izgleda. Jedva čekam da vidim konačne rezultate iako sam osetila da mi se zagrižaj znatno popravio!

user icon
review star

Folije za ispravljanje zuba pre i posle

Rezultat nakon folija za ispravljanje za zube je sjajan. Zubi su mi ravni i nemam vise problema sa svakodnevnom obavezom da se koristi konac za cišćenje između zuba. Kvalitet alajnera za zube kod Marco Dental Tourism stomatoloske klinike je prvoklasan a Doktor Bojan Perduv veoma prijatan za saradnju. Hvala!

user icon
review star

Teeth Aligners

Absolutely amazing work. I highly recommend the dental clinic Marco Dental Tourism for any dentistry work needed.

user icon
review star

Aligneri za zube

Savršen kvalitet. Zubarska usluga koju sam dobio kod njih je savrsena, sve preporuke.

Ostavite Vaš utisakuser icon

Najčešća pitanja u vezi sa Aligners folijama

Question icon

Koliko dugo moram da nosim aligners folije?

Nošenja folija traje u proseku od šest meseci do godinu dana, kako biste postigli najbolje efekte. Folije je najbolje nositi između 20 i 22 sata dnevno, i menjati ih jednom u nedelju dana ili na svake dve nedelje.
Question icon

Da li je aligners folija za ispravljanje zuba u potpunosti providna i nevidljiva?

Prednost folija je to što su skoro pa nevidljive i ne smetaju vam pri svakodnevnim aktivnostima. Cilj je da vam zubi dostignu oblik folije kojom ih prekrivate – tako da od samog starta znate šta možete očekivati.

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Recite da, i verujte nam – nećete se pokajati.
Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group