Hollywood smile - za blistav osmeh

Holivudski osmeh je termin koji se koristi u estetskoj stomatologiji da opiše prelep osmeh sa belim, savršeno ravnim zubima. Po prirodi, takav osmeh je ogromna retkost, u velikom broju slučajeva hollywood smile je rezultat napornog rada iskusnih stomatologa.

Kompletno ćemo transformisati vaš osmeh pomoću cirkon-keramičkih krunica. Imaćete boju i oblik zuba kakve ste oduvek želeli!

Zakažite Online Pregled

Potpuno Besplatno!
Osoba izbliza Pre i Posle nakon Hollywood smile estetičke stomatološke usluge - holivudski osmeh za blistav osmeh

Online Pregled

Potpuno Besplatno!
shape
Osoba izbliza Pre i Posle nakon Hollywood smile estetičke stomatološke usluge - holivudski osmeh za blistav osmeh
Šta je Hollywood Smile? - Šta podrazumeva Holivudski osmeh?

Šta je Hollywood Smile? - Šta podrazumeva Holivudski osmeh?

Hollywood smile je estetska stomatološka procedura koja potpuno reformise fizički izgled svih zuba. Hollywood smile procedura se vrši potpunom rekonstrukcijom vidljivog dela zuba dodavanjem bez-metalnih krunica preko trenutne gleđi zuba.

Holivudski osmeh su ravni, snežno beli zubi, koji se odlikuju posebnom lepotom i atraktivnošću. Hollywood smile podrazumeva da svaki vaš zub u gornjoj i donjoj vilici bude pripremljen i ojačan cirkon-keramičkim krunicama. To znatno poboljšava funkcionalnost i estetiku vašeg osmeha!
Šta je Hollywood Smile? - Šta podrazumeva Holivudski osmeh?

Holivudski osmeh u Beogradu

Kako se postiže Hollywood Smile u 3 Koraka

online examination icon

Online Pregled

Pružamo vam mogućnost online pregleda i besplatnih konsultacija sa našim Dr Bojanom, pre samog dolaska na proceduru Hollywood smile. Uz par jednostavnih koraka možete dobiti tačan plan terapije sa fiksnom cenom i najboljim individualnim rešenjem za vaše potrebe.
1
appointment scheduling icon

Jednostavno zakazivanje Termina

Cenimo vaše vreme i zato smo tu da vam omogućimo termin koji se najbolje uklapa u vaš raspored, kako biste što pre bili u mogućnosti da dođete po vaš jedinstveni, holivudski osmeh.
2
dental clinic location icon

Dolazak u Beograd

Sigurno i precizno, omogućavamo vam putovanje u našu prestonicu. Svaki korak koji smo prethodno dogovorili će biti ispoštovan do detalja, bez neprijatnih iznenađenja.
3
arrow iconarrow icon
Loredana image

Kako se postiže hollywood smile i zašto kod nas?

Mi vam nudimo premium uslugu vrhunskog kvaliteta, uz značajnu uštedu novca po ceni nižoj do čak 80% u odnosu na druge ordinacije u Beogradu a definitivno nižu od drugih gradova i delova Evrope!

Kako se postiže Hollywood Smile

Hollywood smile se postiže: Besplatni pregled, zakazivanje termina, dolazak u Beograd na terapiju.

Kako do Holivudskih zuba u 7 koraka

 1. Pregled pacijenta
 2. Potvrda terapije
 3. Odabir boje zuba - A1, A2, A3, B1, B2 i B3
 4. Priprema pacijenta
 5. Primena Hollywood Smile terapije
 6. Nega nakon terapije
 7. Saveti za negu

Pregled pred Hollywood smile proceduru

Pre terapije našim pacijentima omogužavamo besplatnu konsultaciju sa Dr Bojanom Perduvom . Nakon toga hollywood smile podrazumeva proveru da li ste dobar kandidat za ovu ili drugu vrstu terapije poput krunica ili implanta. Ukoliko su vaše desni zdrave i zubi dovoljno dobri holivudski osmeh ili hollywood smile ćemo vrlo brzo obezbediti. Ovako se uklanjaju sve moguće hollywood smile komplikacije .

Pružamo vam mogućnost online pregleda i besplatnih konsultacija sa našim Doktorom Bojanom Perduvom , pre samog dolaska na proceduru Hollywood smile. Uz par jednostavnih koraka možete dobiti tačan plan terapije sa fiksnom cenom i najboljim individualnim rešenjem za vaše potrebe.

Nakon inicijalne besplante konsultacije sa našim timom stomatologa, dobićete stručne savete za terapiju. Nakon toga sledi dogovor oko dolaska, zakazivanje termina i na kraju realizacija rada. Pri završetku stomatološkog zahvata možete očekivati samo pozitivne utiske, pogledajte samo neke od naših recenzija kako bi se uverili u kvalitet našeg kadra i rada.

Hollywood smile cena

Broj stomatoloških procedura, termini i metode lečenja zavise od početnog stanja zuba, kliničke slike i stručnosti stomatologa.

Iz tog razloga je moguće izračunati cenu holivudskog osmeha tek nakon preliminarnog pregleda i instrumentalne dijagnostike. Na osnovu rezultata pregleda, lekar će moći da sastavi vaš individualni program lečenja i jasnih koraka koje će vas dovesti do holivudskih zuba. Nakon toga, dobićete konačnu cenu vašeg holivudskog osmeha.

Ako želite ne samo lepe i zdrave zube, već i luksuzan holivudski osmeh i zube, dođite u našu kliniku. Dobiti pravi holivudski osmeh je više nego realno. A naši lekari će vam pomoći u tome.

 1. Srbija

  serbian flag
  6.000
 2. Austrija

  austrian flag
  17.500
 3. Nemačka

  germany flag
  20.000
 4. Švajcarska

  swiss flag
  31.000
 5. Amerika

  usa flag
  37.000
 1. Srbija

  serbian flag
  6.000
 2. Austrija

  austrian flag
  17.500
 3. Nemačka

  germany flag
  20.000
 4. Švajcarska

  swiss flag
  31.000
 5. Amerika

  usa flag
  37.000

Šta je uključeno u cenu holivudskog osmeha?

24 Zirconium krunice vrhunskog kvaliteta marco dental tourism

24 Zirconium krunice vrhunskog kvaliteta

U našoj ordinaciji obezbeđeni su vam materijali najboljeg kvaliteta i najsavremenija tehnologija.

Beplatan organizovan prevoz od i do aerodroma marco dental tourism

Beplatan organizovan prevoz od i do aerodroma

Naš profesionalni vozač će vas sačekati na aerodromu pri dolasku, i odvesti vas na let u povratku, brzo, efikasno i sigurno.

Besplatan hotelski smeštaj u hotelu marco dental tourism

Besplatan hotelski smeštaj u hotelustars

Na raspolaganju će vam biti potpuno besplatan komforni hotelski smeštaj.

Individualni pristup svakom pacijentu marco dental tourism

Individualni pristup svakom pacijentu

Naš tim dentalnih dizajnera maksimalno je fokusiran na ispunjenje svake vaše želje i nalaženje najboljeg rešenje za vas i vaše individualne dentalne potrebe.

Sertifikat kao garancija kvaliteta marco dental tourism

Sertifikat kao garancija kvaliteta

Naša laboratorija koristi savremene tehnologije - kako bi vam obezbedila najbolji rad, uz koji dobijate sertifikat kao garanciju kvaliteta usluge.

Rešite se neugodnosti.
Povećajte kvalitet života!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group

Šta kažu naši klijenti?

Hollywood Smile usluga trenutno ima ocenu 4.9!

review star
4.9 -
  36 utiska
user icon
review star

Moje Iskustvo Holivud Osmeh

Moje iskustvo nakon holivud osmeha je odlično. Pozitivno. Hvala veliko na sjajnom radu. Marco Dental Tourism mi je stomatološkim tretmanom pružio prelepe zube.

user icon
review star

Moje Lično Hollywood Smile Iskustvo

Moje iskustvo da li se Hollywood smile isplati jeste pozitivno. Zašto? - Pre svega estetička popravka zuba, zatim zdravstveno stanje zuba je bolje, pa na kraju komplimenti koje sam dobio. Hvala Marco Dental Tourism i Doktoru Bojanu Perduvu sa sjajan posao!

user icon
review star

Povoljna cena za holivudski osmeh

Cene holivudski osmeha u Beogradu stvarno variraju puno, radila sam holivudski osmeh ovde, i prezadovoljna sam kvalitetom rada, a pre svega povoljnim cenama. Na razliku od na primer Novog Sada ili Niša, cene u Marco Dental Tourism klinici su stvarno mnogo bolje, a sam kvalitet rada je bez greške najbolji. Hvala! Dragana!

user icon
review star

Sjajan posao

Odlično mi izgledaju zubi nakon hollywood smile tretmana pogotovo estetski, hvala jos jednom na popustu za holivudski osmeh.

user icon
review star

Prvoklasna stomatološka usluga

Drugi put sam kod Marco Dental Tourism. Hollywood smile sam dobio kod Doktora Bojana Perduva, čovek je sjajan kao stomatolog a i kao osoba, hvala!

user icon
review star

Beli zubi Hollywood Smile

Nakon operacije holivudskog osmeha se osećam odlično. Marko Dental turizam najbolje radi stomatološki posao u Srbiji.

user icon
review star

Recenzija na Hollywood Smile

Savršen osmeh je uvek bio moj san, ali visoke cene stomatoloških usluga su me sprečavale da ga ostvarim. Međutim, nakon što sam otkrio Marco Dental Tourism i njihovu Hollywood Smile uslugu, moj san se ostvario. Usluga je bila izuzetno kvalitetna i efikasna, a tim je bio izuzetno stručan i prijatan. Dobio sam korisne savete o nezi zuba i održavanju lepog osmeha. Usluga je bila mnogo povoljnija u poređenju sa cenama u mojoj zemlji, a kvalitet je bio izuzetan. Preporučujem ovu ordinaciju svima koji žele da dobiju lep osmeh i kvalitetnu stomatološku uslugu.

user icon
review star

Moja ocena za Marco Dental Tourism Hollywood Smile

Nedavno sam posetila stomatološku ordinaciju Marco Dental Tourism kako bih popravila svoje zube i poboljšala izgled osmeha. Izuzetno sam zadovoljna uslugom i stručnošću tima koji je radio na mom zubnom statusu. S obzirom na to da sam sama iz oblasti zdravlja, mogu potvrditi da je tim ove ordinacije izuzetno stručan i pouzdan. Uz to, prednosti i nedostaci Hollywood Smile usluge su mi detaljno objašnjeni i dobila sam korisne savete o održavanju lepog osmeha. Preporučila bih ovu ordinaciju svima koji žele da poboljšaju izgled svojih zuba i dobiju sjajan osmeh.

user icon
review star

Hollywood Smile Review Serbia

Just finished my Hollywood smile at Marco Dental Tourism clinic, the results are fantastic! My teeth are as white as snow! The location of the dental clinic is great, in the center of Belgrade, Serbia - thus you won't have any issue finding it. Along with that, the quality of work outmatches most clinics in the U.S.A. if you ask me. Very much recommended that you try dental tourism in Belgrade.

user icon
review star

Iskustvo Hollywood Smile

Moje iskustvo nakon Hollywood smile procedure je pozitivno. Tim zubara koji radi u Marco Dental Tourism stomatološkoj klinici je profesionalan i brižno se staraju o pacijentima. Hvala i pozdrav iz Makedonije.

user icon
review star

Hollywood Smile: Marco Dental Tourism Stomatološka Ordinacija

Hteo bih da se zahvalim Marco Dental Tourism stomatološkoj ordinacija od srca jer su mi vratili osmeh na lice. Tretman Hollywood smile bi preporučio svima koji imaju velike probleme sa zubima poput okrnjenih zuba, karijesa koji nije lečen na pravi način i generalno loše estetike zuba.

user icon
review star

Vračar Stomatolog Recenzija

Htela bih da pohvalim pre svega kvalitetan rad na mojim zubima, gde je ljubazna ekipa Marco Dental Tourism ordinacije uz najlepšu negu rešila estetski problem na mojim zubima. Holivudski osmeh i njegova cena su mnogo jeftinije kad se uporede sa inostranstvnom. I na kraju bih htela da pohvalim lokaciju kod Vukovog Spomenika. Hvala jos jednom.

user icon
review star

Marco Dental Tourism Hollywood Smile

Cena Hollywood smile u Beogradu u ordinaciji Marco Dental Tourism je bolja nego bilo gde u inostranstvu. Kao primer Hollywood smile u Novom Sadu je skuplji, čak oko 7000 eura. Tako da bih savetovao svima da urade svoje zube kod Marka jer stvarno nude najbolje cene i najbolji kvalitet.

user icon
review star

Sta je holliwood smile

Pitala sam se sta je zapravo holliwood smile, nakon sto sam procitala blog koji je Marco Dental Tourism napisao shvatila sam da je to terapija koja je potrebna mojim zubima za jedan nov, lepsi izgled. Terapija hollivudskog osmeha ne samo da je estetska nego i utiče na vaše mentalno zdravlje, jer lepa estetika lica je nešto čemu svi težimo. Hvala Doktoru Bojanu Perduvu!

user icon
review star

Pohvala za Hollywood Smile

Hvala na uslugama. Hollywood smile je tretman je bio bez bola, brz, i jeftin u poredjenju sa drzavama poput Nemačke ili Austrije. Pohvala za doktora Bojana Perduva. Hvala.

user icon
review star

holivudski zubi iskustvo

Sigurno preporučujem Hollywood smile uslugu kod Marco Dental Tourism. Ljudi su stručni i uslužni, a rezultat je izvanredan. Zubi su mi sada savršeno simetrični i bez upale desni.

user icon
review star

marco dental tourism hollywood smile

hollywood smile tretman je bio uspešan. nakon terapije se osećam sjajno.

user icon
review star

Savršen izgled mojih zuba

Nakon rekonstrukcije mog osmeha kroz holivud smajl presrećan sam. Doktor Bojan Perduv, i ekipa dental cross Marco Dental tourism su mi potpuno promenili estetiku licu. Hvala jos jednom.

user icon
review star

Zubar broj jedan u Srbiji

Definitivno najlepše iskustvo sa zubarom. Moji zubi su bleachovani i sad su belji nego ikada

user icon
review star

Holivud smile procedura: Savršena

Hteo bih pohvaliti stomatologa i zubare iz Marcovog Dental Tourisma za kvalitetan rad i negu.

user icon
review star

Hollywood Smile Srbija - Serbia

I came to Belgrade for a vacation and meanwhile though I use Serbia being the Best dental tourism destination in the world. I found Marco Dental Tourism online and made a choice to do the Hollywood smile procedure. I am 100% happy with the results of my bleached white teeth! I recommend their dental clinic to everyone.

user icon
review star

Prvi Pravi Hollywood Smile Centar u Srbiji

Nakon dolaska u Marco Dental Tourism sam se oduševila prijatnom atmosferom i kvalitetnim stomatološkim radovima. Hollywood smile tretman je bio bezbolan i rezultati su savršeni. Moja perspektiva je da je Marco Dental Tourism prvi pravi Hollywood smile centar u Srbiji.

user icon
review star

Hollywood Smile Beograd Mišljenje

Moje mišljenje je da uraditi vaš Hollywood Smile u Beogradu je sigurna stvar. Kvalitetna usluga u Marco Dental Tourism stomatološkoj ordinaciji me je uverila u to. Svakome bi preporučio.

user icon
review star

Potpuna transformacija mojih zuba

Moji utisci iz Marco Dental Tourism su savršeni. Bilo da vam trebaju implanti ili bilo koja druga dentalna usluga, kod njih sve može. Dr Bojan postiže hollywood smile bolje nego bilo koja druga stomatološka klinika u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Srbiji generalno.

user icon
review star

Hollywood smile potiče iz Sjedinjenih Američkih, ali Marco Dental Tourism to radi bolje

Znam da hollywood smile potiče iz Sjedinjenih Američkih država, ali ako razmišljate gde da završite vaš Hollywood smile krunice, implante, ili ostale stomatološke usluge, obavite ih kod Marco Dental Tourism. Oni su majstori dentalnog posla i svima savetujem njihovu negu.

user icon
review star

Sjajan Osmeh Hollywood Smile

Iskustvo pacijenta posle Hollywood Smile osmeh terapije: Ja sam apsolutno prezadovoljna potpunim preobražajem izgleda zuba posle tretmana. Volela bih da pohvalim Doktora Bojana Perduva na brižnom i kvalitetnom radu na estetskom izgledu mojih zuba.

user icon
review star

Hollywood Smile cena i kvalitet

Htela bih da pohvalim cenu i kvalitet stomatološkog rada koji je pružen u Marco dental turizam klinici. Apsolutno sam oduševljena a1 bleach bojom zuba i holivudskim osmehom.

user icon
review star

Bleach 3 Boja Zuba

Kao pacijent moj utisak posle Hollywood smile je odličan. Odabrao sam bleach 3 boju zuba pri odabiru krunica za zube. Rezultat je savršen i blistav osmeh. Hvala!

user icon
review star

holivud smile bez greške

Nakon holivud smile tretmana u Marco Dental Tourismu dobila sam nove krunice a1 boje posle kojih sam prezadovoljna. Njihovu Stomatološku kliniku odlikuje čista ordinacija, kvalitetan kadar zubara, vredni, mladi i lepi ljudi.

user icon
review star

Savršeni Holliwood smile

Marco Dental Tourism mi je omogućio savršene zube! Moje preporuke idu za njihov tim zubara na vračaru u klinici.

user icon
review star

Moj Utisak Posle Hollywood Smile

Cela hollywood smile intervencija je bila savršena! Bezbolno je sve prošlo a zubi izgledaju stvarno prelepo, hvala Marco dental Tourism!

user icon
review star

Best Dentist in Belgrade

Thank you kindly for your service Doctor Bojan and all the staff of Marco Dental Tourism! - You've made my say in Belgrade very pleasurable! This is the best place to get Hollywood smile in the world!

user icon
review star

Hvala Marco Dental Tourizam

Savršena usluga, kvalitetni materijali i preljubazno osoblje. Hvala jos jednom, Boka.

user icon
review star

10/10

Imao sam jake zubobolje posledjih dana i tražio sam najboljeg stomatologa u beogradu, naleteo sam na Marco Dental Tourism, koju bih ocenio sa pet zvezdica, pogotovo zbog: povoljnih cena, kvalitetne zubarske usluge i pre svega zubnih implanta i usluge Hollywood smile iliti holivudskog osmeha. Preporučio bih ovu zubnu uslugu svima koji imaju dugoročni problem sa karijesom, gangrenom zuba i slično. Zubi su mi beli kao nikad pre i presrećan sam! Velika pohvala za najbolje zubare u Beogradu i celoj Srbiji!

user icon
review star

Najbolji Stomatolog

Skromne preporuke da odradite sve vase zubarske potrebe kod Marka na njegovoj klinici. Mlada ekipa zubara obavlja savrsen posao. Ja sam licno dosao zbog holivudskog osmeha zbog cene nakon gotove operacije mnogo sam zadovoljan rezultatima. hvala jos jednom.

user icon
review star

Najbolji stomatolog u Beogradu

Prvobitno sam došao u Beograd jer mi je moj prijatelj pričao o ovom sjajnom stomatološkom mestu koje se zove Hollivood Smiles, i odlučio sam da nešto obavim dok sam bio ovde. Tako mi je drago što jesam! Rad je bio vrhunski, a osoblje neverovatno. Definitivno bih preporučio ovo mesto svima koji traže odlično stomatološko iskustvo.

Ostavite Vaš utisakuser icon

Koliko je vremena potrebno da bi se postigao Hollywood Smile?

Nakon što sa našim Dr Bojanom ugovorite plan terapije, potrebno je samo sedam dana do
vašeg novog osmeha – a evo i kako će oni izgledati.

Prvi Dan

clock icon

Dolazak na aerodrom, gde vas očekuje naš profesionalni vozač. Organizovano smeštanje u hotel, koji vam je potpuno besplatno na punom raspolaganju. Upoznavanje sa klinikom i doktorima.

Drugi Dan

Nakon potvrde plana terapije pomoću rendgenskog snimka, započinjemo vašu terapiju i pripremu zuba za vaš novi osmeh.

Treći do šestog dana

Izrada krunica uz prethodnu funkcionalnu I estetsku probu na kojoj ćete vi moći da birate svaki detalj vašeg novog osmeha, od boje, oblika I veličine zuba.

Sedmi dan

clock icon

Kontrola rada i organizovan odlazak na aerodrom (uz prethodno prijatno iznenađenje sa naše strane)

Najčešća pitanja u vezi sa holivudskim osmehom

Question icon

Da li sam ja kandidat za Hollywood smile?

Ukoliko niste zadovoljni izgledom ili funkcionalnošću Vašeg trenutnog osmeha, ili Vam nedostaje samopouzdanje i želite iskreno da se smejete - Hollywood Smile je pravo rešenje za Vas!
Question icon

Koliko je vremena potrebno za Hollywood Smile proceduru?

Za kompletnu proceduru je neophodno ukupno 7 dana u Beogradu.
Question icon

Da li je Hollywood Smile bolna procedura?

Budite sigurni da je Hollywood Smile procedura potpuno bezbolna. Čitava procedura se radi pod anestezijom, a postoji takođe i opcija Svesna Sedacija, tokom koje ste sve vreme uspavani.

Još informacija na temu Hollywood smile

Dugovečnost Holivudskog osmeha kod pacijenata - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Dugovečnost Holivudskog osmeha kod pacijenata

Detaljne informacije za Hollywood Smile. Istrajnost Faseta kod Holivudskog Osmeha. Da li materijal faseta utiče na dugovečnost vaših zuba?

Dec/25/2022 13:00 PM
Razlika između Hollywood Smile-a i zubnih implantata - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Razlika između Hollywood Smile-a i Zubnih Implantata

Koje su razlike između zubnih implantata i Hollywood Smile-a? - Saznajte u ovom tekstu. Da li je holivudski osmeh isto sto i navlaka ili fasete za zube?

Dec/25/2022 13:00 PM
Prednosti i mane Hollywood Smile tretmana - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Prednosti i mane Hollywood Smile: Da li je vredno ulaganja?

Koje su prednosti dentalne procedure holivudski osmeh i koje su mane ove procedure. Da li se Hollywood Smile stomatološki tretman isplati?

Dec/25/2022 13:00 PM
Nega nakon Hollywood Smile Stomatološke Procedure - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Nega nakon Hollywood Smile Stomatološke Procedure

Kako održavati zube, fasete i navlake nakon Hollywood smile stomatološke procedure? - Šta raditi i šta ne raditi posle tremana holivudski osmeh?

Dec/25/2022 13:00 PM
Rizici Hollywood Smile Procedure - Mogućnost Komplikacija - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Rizici Hollywood Smile Procedure: Mogućnost Komplikacija

Koje su šanse u procentima da se zakomplikuje vaš Hollywood Smile tretman? Saznajte koji su najveći rizici povezani sa procedurom holivudskog osmeha?

Dec/25/2022 13:00 PM
Da li ste vi kandidat za Hollywood smile - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Da li ste vi kandidat za Hollywood smile?

Koraci za Odlučivanje da li Ste Kandidat za Hollywood Smile Proceduru. Koji su zdravstveni uslovi zuba, desni i vilice da bi bili kandidat za holivudski osmeh?

Dec/25/2022 13:00 PM
Iskustva Pacijenata Posle Hollywood Smile Tretmana - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Iskustva Pacijenata Posle Hollywood Smile Tretmana

Pročitajte recenzije i utiske pacijenata naše klinike nakon Hollywood smile tretmana. Pogledajte pozitivne i negativne utiske procedure holivudskog osmeha.

Dec/25/2022 13:00 PM
Hollywood Smile Beograd Srbija - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Hollywood Smile u Beogradu, Srbiji - Marco Dental Tourism

Naučite više o Istoriji Estetskog Stomatološkog Tretmana Hollywood Smile u Beogradu, Srbiji. Od kad je estetska stomatologija uzela primat u Beogradu.

Dec/25/2022 13:00 PM
Slavne Ličnosti Pre i Posle - Hollywood Smile Tretmana - Marco Dental Tourism marco dental tourism

Slavne Ličnosti Pre i Posle - Hollywood Smile Tretmana

Kako su slavne ličnosti iz Srbije izgledale pre estetskih tretmana zuba? Kako je Hollywood smile poboljšao osmehe Lepe Brene, Jelene Karleuše i drugih.

Dec/25/2022 13:00 PM
Koliko vremena traje Hollywood Smile - Marco Dental Tourism.jpg marco dental tourism

Koliko vremena traje Hollywood Smile?

Koliko vremena je potrebno za Hollywood Smile? Koliko koraka ima stomatološki tretman holivudski osmeh? Informacije u vezi Holivud Smile procedure.

Dec/19/2022 00:00 AM

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group