Da li Ste Vi Kandidat za Hollywood Smile?

Ako se plašite da vas vaši zubi sprečavaju da se osmehujete sa punim osmesima ili ako niste zadovoljni izgledom vaših zuba, Hollywood Smile stomatološka procedura može biti pravi izbor za vas. Međutim, kao i kod svake medicinske procedure, važno je da se uverite da ste kandidat za ovu proceduru pre nego što donesete odluku. Marco Dental Tourism, najbolja stomatološka klinika u Beogradu, želi da vam pomogne da odgovorite na pitanje ,,Da li ste vi kandidat za Hollywood Smile?''

Jesam Kandidat

Ako ste zdravi i imate dobru oralnu higijenu, verovatno ste kandidat za Hollywood Smile proceduru.

Ako ste zadovoljni sa izgledom vaših zuba, ali želite da ih osvežite i da budu savršeno beli, Hollywood Smile procedura može biti pravi izbor za vas.

Ako imate simetrične i zdrave zube, ali se plašite da ih nećete moći da osmehujete sa punim osmesima zbog velikog prostora između njih, Hollywood Smile procedura može da vam pomogne da se oslobodite ove brige.

Nisam Kandidat

Ako imate zdravstvena stanja koja mogu da utiču na proceduru, kao što su dijabetes ili alergije na određene materijale, možda niste kandidat za Hollywood Smile proceduru.

Ako imate oštećene ili slabe zube, možda će vam biti potrebna druga vrsta stomatološkog tretmana pre nego što se odlučite za Hollywood Smile proceduru.

Ako imate velike proteze ili implantate, Hollywood Smile procedura možda nije pravi izbor za vas.

Ukoliko ste kandidat za Hollywood Smile proceduru, Marco Dental Tourism ima tim stručnih stomatologa koji su spremni da vam pomognu da dobijete savršen Hollywood Smile. Međutim, ako se ne ispunjavate u navedenim kriterijumima, važno je da se obratite svom stomatologu i razgovarate o drugim opcijama tretmana za vaše zube.


Koraci za Odlučivanje da li Ste Kandidat za Hollywood Smile Proceduru

 1. Saznajte više o procedure i mogućim rizicima. Kao i kod svake medicinske procedure, postoje određeni rizici povezani sa Hollywood Smile procedurom. Razgovarajte sa svojim stomatologom o svim mogućim rizicima i budite sigurni da ste dobro informisani pre nego što donesete odluku.
 2. Izaberite stručnog stomatologa. Izbor stručnog i iskusnog stomatologa je ključan za uspešnu Hollywood Smile proceduru. Marco Dental Tourism ima tim stručnih stomatologa koji su posvećeni vašem zdravlju i lepoti vaših zuba.
 3. Razmotrite svoje očekivanja. Ako očekujete da će Hollywood Smile procedura rešiti sve vaše stomatološke probleme i da će vam dati savršene zube, možda treba da razmotrite drugu opciju tretmana. Hollywood Smile procedura može da vam pomogne da poboljšate izgled vaših zuba, ali ona ne može da reši sve stomatološke probleme.


  Jesam Kandidat Nisam Kandidat
  Zdravi ste i imate dobru oralnu higijenu Imate zdravstvena stanja koja mogu da utiču na proceduru (dijabetes, alergije na određene materijale)
  Zadovoljni ste izgledom vaših zuba i želite ih osvežiti i postati savršeno bele Imate oštećene ili slabe zube
  Imate simetrične i zdrave zube, ali se plašite da ih nećete moći da osmehujete sa punim osmesima zbog velikog prostora između njih Imate velike proteze ili implantate


Napomena: Ovo je samo opširniji vodič koji vam može pomoći da odlučite da li ste kandidat za Hollywood Smile proceduru. Međutim, samo vaš stomatolog može da vam da tačnu dijagnozu i preporuke za tretman.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (0)

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group