Koliko dugo traje holivudski osmeh - Dugovečnost Faseta

Hollywood Smile je krajnji rezultat niza različitih stomatoloških procedura koje se razlikuju od osobe do osobe i njegov cilj je savršen, zdrav osmeh Neke od najčešćih stomatoloških usluga koje su potrebne za Hollivood Smile su: zubni implantati, fasete, krunice, karijes i uklanjanje plaka. Postoji mnogo pitanja koja neko želi da postavi pre nego što prođe kroz ovu transformaciju koja menja život, a jedno od najvažnijih je: Koliko dugo traje holivudski osmeh?

Ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje, ali ovde ćemo ga razložiti kako biste se dobro upoznali sa najvažnijim faktorima koji određuju koliko dugo traje vaš novi holivudski osmeh. Životni vek holivudskog osmeha uglavnom zavisi od tri faktora:

1. Materijal koji se koristi. Bilo da se radi o fasetama, krunicama ili zubnim implantatima koji se rade tokom vaše transformacije holivudskog osmeha, materijal utiče na životni vek. Na primer, kompozitne fasete mogu da traju oko 10 godina, dok fasete napravljene od porcelana mogu trajati više od 20 godina. Isto pravilo važi i za krunice ili zubne implantate - vrsta materijala koji se koristi za ove stomatološke procedure je veoma važan faktor koji određuje životni vek vašeg holivudskog osmeha.

2. Stručnost. Verovatno najvažniji faktor koji obezbeđuje kvalitetan, dugotrajan holivudski osmeh. Naravno, poveravajući svoju transformaciju holivudskog osmeha timu iskusnih stomatologa koji ima odgovarajuće znanje i veštinu, brinete se da će vaš novi blistavi osmeh i svi pozitivni efekti koje će doneti u vaš život ostati sa vama dugo period.

3. Naknadna nega. Vaše putovanje holivudskim osmehom se ne završava kada se završe sve stomatološke procedure - ono samo počinje! U zavisnosti od procedura urađenih tokom procesa holivudskog osmeha, konsultacija sa vašim stomatologom će baciti svetlo na najbolje načine da zadržite svoj novi osmeh na duže vreme. 

Shodno gore navedenom, naše konačno mišljenje je: dosta faktora direktno utiče na trajni vek vašek hollywood smile-a u različitim fazama sticanja istog, i konstantno praktikovanje oralne higijene, posećivanje redovnih stomatoloških pregleda i modifikovanje ishrane koja je dobra za vaše zube su objektivno najbolji načini da zadržite svoj novostečeni blistavi osmeh.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (1)
user icon
Dusan K.
10 months ago

Sjajne informacije o Hollywood Smile-u! Strucnost je definitvno jedan od bitnijih faktora za dugovecnost holivudskog osmeha.

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group