Nova Hollywood Smile stomatološka procedura je sve popularnija u Beogradu i širom Srbije, a Marco Dental Tourism vodi vas kroz najbolje stomatološke klinike u gradu. Međutim, neophodno je da se pažljivo pridržavate određenih pravila za negu nakon ove procedure kako biste postigli i održali sjajan izgled vaših zubi.

Šta Raditi Posle Hollywood Smile Procedure

Redovno pratićete zube i usta ispiranjem otopine od 1/2 kašike sode bikarbone i 1/2 šolje vode. To će pomoći u uklanjanju ostataka hrane i štitiće vaše nove zube od infekcija.

Jedite meke namirnice tokom prvih nekoliko dana nakon procedure. To uključuje supu, pire krompir, banane i drugo mekano voće i povrće.

Izbegavajte slatke i gazirane napitke, kao i kafu i crni čaj, tokom prvih nekoliko dana nakon procedure. Ovi proizvodi mogu izazvati beljenje zuba i oštećenje vaših novih zuba.

Nosite zaštitnu masku kada spavate tokom prvih nekoliko noći nakon procedure. To će pomoći u sprečavanju dodirivanja zuba sa jastučnicom i smanjiti rizik od oštećenja.

Šta Ne Raditi Posle Hollywood Smile Procedure

Ne koristite tvrde četkice za zube tokom prvih nekoliko dana nakon procedure. To može oštetiti vaše nove zube i vratiti ih u prethodno stanje. Koristite meke četkice za zube i lagano četkajte zube u kružnim pokretima.

Ne jedite tvrde ili krute namirnice kao što su orasi, krekeri ili suho voće tokom prvih nekoliko dana nakon procedure. Ovi proizvodi mogu oštetiti vaše nove zube ili izazvati bol.

Ne pušite tokom prvih nekoliko dana nakon procedure. Duvan može izazvati bol u ustima i sprečiti zarastanje zuba.

Ne zaboravite na redovne posete stomatologu kako biste održali zdrave zube i održali sjajan hollywood smile.

Šta Raditi Šta Ne Raditi
Redovno perite zube Ne koristite tvrde četkice za zube
Jedite meke namirnice Ne jedite tvrde ili krute namirnice
Izbegavajte slatke i gazirane napitke Ne pušite
Nosite zastitu za zube kada spavate Ne zaboravite na redovne posete stomatologu


Ukoliko se pridržavate ovih pravila za negu nakon Hollywood Smile stomatološke procedure, vaši zubi će izgledati sjajno i biće vam dugotrajno zadovoljstvo. Međutim, ukoliko se pojave bilo kakve nelagodnosti ili bolovi, obratite se svom stomatologu ili lokalnom lekaru za pomoć.

Najbolje stomatološke klinike u Beogradu, uključujući Marco Dental Tourism, imaju stručne i iskusne stomatologe koji su spremni da vam pomognu u svakom trenutku. Njihova predanost vašem zdravlju i lepoti vaših zuba je neizmerna, te su spremni da vam pruže sve potrebne usluge kako biste dobili i održali Hollywood Smile koji ste oduvek želeli.

Uvek se pridržavajte ovih preporuka za negu nakon Hollywood Smile stomatološke procedure i vaši zubi će dugo ostati sjajni i zdravi. Ako tražite najbolje stomatološke klinike u Beogradu za ovu proceduru, posetite Marco Dental Tourism i doživite sjajan Hollywood Smile sa najvećim stručnjacima u gradu.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (0)

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group