Koja je razlika između zubnih implantata i Hollywood Smile?

Kada je u pitanju estetika, zubi su jedna od karakteristika koje mogu izmamiti ili razbiti osmeh. Zaslepljujući osmeh može osvetliti prostoriju i ostaviti odličan utisak, dok iskrivljeni, umrljani ili nedostajući zubi mogu imati suprotan efekat. Da bi dobili savršen osmeh, mnogi ljudi se okreću i zubnim implantatima i stomatološkoj proceduri Hollywood Smile. Ali koja je razlika između ova dva tretmana? Da bismo vam pomogli da odlučite koji je najbolji za vas, analiziramo osnove svake procedure i kako one mogu poboljšati izgled vaših zuba.

Šta je stomatološka procedura Hollywood Smile?

Stomatološka procedura Hollywood Smile, poznata i kao „Podmlađivanje osmeha“, uključuje kombinaciju kozmetičkih stomatoloških tretmana za poboljšanje izgleda zuba i osmeha. Generalno, ova procedura uključuje lepljenje zuba, izbeljivanje zuba, preoblikovanje desni i eventualno fasete ili krunice.

Vezivanje se koristi za ispravljanje manjih nedostataka kao što su sitni strugoti ili razmaci između zuba, dok preoblikovanje desni može pomoći da se otkriju prirodniji zubi i uklone sve neravnine. Furniri i krunice se koriste za transformaciju izgleda zuba, dajući im ravniji, belji i zdraviji izgled. Stomatološka procedura Hollywood Smile je odlična opcija za ljude koji traže dramatičnu transformaciju ili imaju nekoliko manjih nesavršenosti koje bi želeli da isprave.

Šta su zubni implanti?

Zubni implantati su trajno rešenje za zamenu zuba koji nedostaju. To su veštački titanijumski zavrtnji koji se hirurški implantiraju u kost vilice i funkcionišu kao sidro za zamenu zuba ili zuba.

Ne samo da izgledaju i osećaju se kao prirodni zub, već pružaju i dodatnu stabilnost prilikom govora i jela. Zubni implantati se mogu koristiti za zamenu jednog zuba koji nedostaje, nekoliko nedostajućih zuba ili čak čitavog niza zuba. Oni su verovatno najatraktivnija opcija za ljude koji su izgubili zube zbog bolesti ili traume.

Zaključak

I zubni implantati i stomatološka procedura Hollivood Smile mogu pomoći da poboljšate izgled vaših zuba i osmeha. Međutim, oni su dizajnirani da rešavaju različite probleme. Stomatološka procedura Hollivood Smile odlična je za one koji žele dramatičnu transformaciju ili imaju manje probleme sa zubima. Nasuprot tome, zubni implantati su trajno rešenje za nedostajuće zube. Na kraju krajeva, izbor između ova dva tretmana zavisi od vaših jedinstvenih potreba i ciljeva. Zakažite sastanak sa svojim stomatologom kako biste razgovarali o tome koji je najbolji za vas.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (0)

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group