Slavne ličnosti često se odlučuju za estetske hirurške procedure kako bi unapredile svoj izgled i privukle pažnju javnosti. Jedna od takvih procedura je Hollywood smile stomatološki tretman, koji se sastoji od izbeljivanja i obrade zuba kako bi se postigao savršen osmeh. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti slavnim ličnostima iz Srbije koje su prošle kroz ovaj tretman i pogledati kako su izgledale pre i posle njega.

Slavne ličnosti iz Srbije koje su prošle Hollywood smile tretman:

Jelena Karleuša 

Jelena Karleuša poznata je srpska pevačica i voditeljka, a njena lepota i izgled često su tema mnogih razgovora. Ipak, njena prava popularnost biva najviše istaknuta nakon Hollywood Smile tretmana koji je nedavno imala. Njen savršen osmeh svakako je bio na meti mnogih tabloida i novina koji su opisivali njene savršene zube.

Lepa Brena

Lepa Brena je poznata pevačica i glumica koja je u svojoj karijeri postigla veliki uspeh. Međutim, kako su godine prolazile, njena lepota i mladalački izgled počeli su da blede. To je bilo posebno vidljivo u njenom osmehu, gde su se pojavile vidne mane iz estetskog ugla kada su u pitanju njeni zubi.

Ubrzo nakon toga Lepa Brena je odlučila da se podvrgne estetskom tretmanu holivudskog osmeha kod stomatologa. Ovaj tretman podrazumeva korišćenje bele zubne paste i laserske tehnologije kako bi se postigao sjajan, beli i ujednačen izgled zuba. Takođe, kod Lepe Brene su se koristile i fasete A1 boje kako bi se upotpunio savršen izgled zuba.

Nakon što je završila tretman, njen izgled bio je apsolutno transformisan, čemu mogu da posvedoče njeni mnogobrojni fanovi. Njeni zubi bele boje i savršeno poravnati dodatno su naglasili lepotu njenog osmeha. Njena transformacija bila je toliko impresivna da su mnogi počeli da se pitaju da li je ona uopšte ikada imala neke estetske nedostatke.

Milica Todorović

Javnosti je već poznato da je Milica Todorovic oduvek imala ozbiljne probleme sa svojim zubima. Pre tretmana, njeni zubi bili su nepravilni i skloni mnogim dentalnim oboljenjima, o čemu je i otvoreno govorila u raznim intervjuima. Sve je to rezultiralo izrazito nesigurnim i povučenim izgledom. Međutim, nakon tretmana holivudskog osmeha, njen osmeh postao je savršen, pružajući celom njenom licu osvežen izgled.

Sada su njeni zubi u savršenom redu i bez ikakvih vidljivih nepravilnosti. Takodje, njena vilica se ponovo vratila u zdravu i prirodnu poziciju. Osmeh Milice Todorovic potpuno pristaje njenoj slavi i sjajno osvetljava njen prirodni izgled oko čega se slažu svi njeni verni pratioci.

Emina Jahović

Pevacica Emina Jahović ima jedinstvenu pojavu i bez sumnje prekrasan glas. Njeni zubi bili su poprilično obični pre nego što je počela da radi na njihovom usavršavanju zbog čega će samouveren osmeh ubrzo postati njen zaštitni znak. 

Pošto je osmeh ono što je zasigurno povezuje sa publikom, Emina je odlučila da uradi estetske tretmane kako bi ga učinila savršenim i nezaboravnim. Olučila se za inovativni holivudski osmeh. Spoljašnost sadašnjih zuba pevačice mnogo je atraktivnija nego u godinama pre tretmana. Oblik i boja zuba potpuno su usklađeni i prilagođeni njenom prirodnom izgledu.

Konačno je Emina Jahović dobila osmeh kakav je želela i bez sumnje to je mnogo doprinelo njenom izgledu, kao i samopouzdanju. 

Katarina Grujić

Katarina Grujić je poznata srpska pevačica koja odnedavno nastupa sa prepoznatljivim i impozantnim Holivudskim osmehom. Pre nego što započela tretmane, njeni zubi bili su pravi izvor nesigurnosti i nezadovoljstva usled neujednačenog i iskrivljenog izgleda. Međutim, Katarina je hrabro odlučila da promeni svoj estetski izgled, pa je ubrzo kontaktirala i stomatologa da joj pomogne da ostvari san o blistavom osmehu. Kako je proces usavršavanja napredovao, ona je postepeno dobila izgled zuba koji je bio praktično savršen, bez zakrivljenosti i nedostataka. Sada njen stas privlači veliku pažnju čineći je još privlačnijom i poznatijom pevačicom.

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović decenijama je poznata po svojoj harizmi i bogatoj karijeri, ali njena estetika lica nije oduvek ovako izgledala. Pre nego što je stekla svoj holivudski osmeh, njeni zubi bili su blago zakrivljeni što joj u početku uopšte nije smetalo. Kultura savršenstva, međutim, nametnula je nove standarde lepote, pa su potpuno ravni i ujednačeni zubi postali simbol svetlucavog i blistavog scenskog osmeha, zbog čega godinama unazad Rada Manojlović važi za jednu od omiljenih domaćih pevačica.

Ukratko, stomatologija i estetski tretman holivudskog osmeha su se pokazali kao odličan način za transformisanje Lepinog izgleda i dodavanje još više šarma i lepote njenom osmehu.

Svaka od ovih slavnih ličnosti iz Srbije je imala estetski rad na zubima i njihovi savršeni osmesi su postali deo njihovih izgleda i doprineli njihovom uspehu u svojim karijerama. Bez obzira na to da li su sportisti, pevači, glumci ili voditelji, oni su svi prepoznali važnost estetskog rada na zubima i koristili Hollywoodski osmeh kao način da unaprede svoj izgled i privuku pažnju javnosti.

Podelite vaše mišljenje!

Šta mislite o ovoj temi?


Komentari (0)

Postanite jedan od naših mnogobrojnih
zadovoljnih pacijenata!

Patients group

Kontaktirajte nas i Marko će Vam se javiti u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas
Ili nas pozovite
whatsapp iconviber icon
+381 61 6589540+381 61 6589540
Patients group
Patients group